Descriere Produs

Aspiratorul robot 360 S7 PRO iti curata perfect casa: aspira, spala ori aspira si spala pe jos in acelas timp. Trece automat pe modul spalat dupa ce ii instalezi rezervorul de apa. Rezervorul inteligent umezeste treptat si uniform mopul aspiratorului. Cand este setat pe modul mop poate fi programat sa nu intre in zonele acoperite de covoare.

Cartografiere precisa

Senzorii multipli pentru coordonare

Senzorii anticoliziune impiedica lovirea mobilei si, totodata, permit aspiratorului robot 360 S7 PRO sa treaca peste obiecte cu o inaltime maxima de 2cm si sa nu ramana blocat in zonele prea inguste. Senzorii anticadere impiedica prabusirea gadgetului. Alti senzorii ajuta robotul sa aspire pana la marginea peretilor si in jurul colturilor.

Zone interzise

Prin intermediul aplicatiei mobile poti seta limite virtuale sau zone interzise pentru aspiratorul robot 360 S7 PRO. Astfel, aspiratorul robot nu va  in locurile in care sunt covoare daca are  activata functia de spalat. Iar cand i se va permite sa faca curatenie in zonele cu covoare puterea de aspirare va creste in mod automat.

Incarcare automata

In cazul in care bateria aspiratorului robot 360 S7 PRO este pe cale sa se descarce in timpul aspirarii, gadgetul revine rapid la statia de incarcare. Dupa o reincarcare completa, aspiratorul robot isi reia activitatea exact din locul in care s-a intrerupt.

Aplicatie smart

Aspiratorul robot 360 S7 PRO este compatibil cu Amazon Alexa asa ca il poti controla prin intermediul vocii. In plus, nu ai nevoie de telecomanda pentru a pune in miscare aspiratorul intrucat ai telefonul la indemana. Prin intermediul aplicatiei „360Robot” instalate pe mobil poti personaliza procesul de curatenie pentru fiecare camera in parte: sufragerie, dormitor, baie. De asemenea, ai optiunea de a programa inceperea curateniei, urmari zona de aspirare si multe altele.

Senzorii laser LDS Lidar scaneaza mediul de 2160 ori pe secunda. Distanta este masurata exact, iar obstacolele sunt identificate cu usurinta astfel incat aspiratorul poate sa creeze o ruta inteligenta pentru curatenie.

Motorul puternic japonez Nidec asigura o putere de aspirare de pana la 2650Pa, ceea ce inseamna ca poate atrage absolut toata murdaria de pe podea inclusiv bile de otel, par de animale, praf si multe altele.

Aspiratorul robot 360 S7 PRO se misca cu usurinta pe podelele tari, pe covoare si carpete; poate urca pe un plan de pana la 15°.

Aspirator robot 360 S7 PRO ofera patru niveluri de aspirare:

  • Modul Silentios: 600Pa;
  • Modul Automat: 1000Pa;
  • Modul Puternic: 1500Pa
  • Modul Max:  2650Pa.

Rezervorul de apa este pozitionat astfel incat nu impiedica aspirarea si nici functionarea periilor laterale.

Aspiratorul robot identifica carpetele si covoarele si creste automat puterea de aspirare pentru o curatenie mai profunda. Peria principala se ajusteaza automat ceea permite aspiratorului sa curate perfect chiar si podelele neregulate.

S7PRO

Fisa cu date

Dimensiuni
35 x 35 x 10cm
Compatibilitate
Compatibil Cu Sistemele Android Si IOS
Tip baterie
Li-ion, 3200mAh
Functii
Aspirare, spalare
Pachetul contine
Aspirator robot 360 S7 PRO, statie de incarcare, rezervor apa, mop, manual de utilizare, instrumente de curatare, adaptor
Senzori
Anti-cadere
Greutate
3,6 kg
Caracteristici
Functioneaza cu Google Assistant si Amazon Alexa
Autonomie
Pana la 120 minute
Nivel Zgomot
60 dB
Suprafata de curatare
180 m2
Filtru HEPA
Da
Presiune aspirare
2650 Pa
Capacitate recipient apa
0.17l
Zid virtual
Da
Putere motor
30 W
Capacitate colectare praf
0.58l

in avceeasi categorie

8 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.