• -20,00 lei

Lampa Xiaomi LED Desk 1S este conceputa special pentru a asigura confortul si a atenua oboseala ochilor, oferind o sursa stabila si uniforma de lumina, fara emisii de raze UV.

Lampa Xiaomi LED Desk 1S poate fi folosita in 4 moduri diferite ale intensitatii si temperaturii culorii luminii, in functie de nevoile utilizatorului, prin conectarea direct din Mi Home app prin smartphone-ul tau (aplicatia este compatibila sistemelor Android si IOS).

Modul Focus

Functionarea Lampii Xiaomi LED Desk 1S in modul focus permite setarea alternarii timpilor de lucru cu cei de odihna prin modificarea intensitatii si culorii luminii difuzate. Aceasta metoda de management a timpului ii aminteste utilizatorului sa ia o pauza pentru odihna si relaxarea ochilor.

 

Modul Lectura

Sistemul inteligent al Lampii Xiaomi LED Desk 1S ajusteaza culoarea luminii la un nivel neutru (4000k) si la o luminozitate de 100%. Chiar si dupa un timp indelungat ochii nu se vor simti obositi.

Modul Computer

Setarea  Lampii Xiaomi LED Desk 1S pe modul Computer protejeaza ochii si asigura o temperatura a culorii in jurul valorii de 2700k, ceea ce reduce nivelul de lumina albastra care ajunge la nivelul ochiului.

Modul Copii

Setarea Lampii Xiaomi LED Desk 1S in modul copii  gestioneaza temperatura culorii, care nu va depasi 4000k, fapt ce protejeaza efectiv ochii copiilor de orice afectiuni de natura optica, situandu-se la cel mai inalt nivel al standardelor internationale in vigoare.

 

Lampa Xiaomi LED Desk 1S poate fi controlata vocal prin Google Assistant,Amazon Alexa sau Apple Homekit. Puteti porni / opri lumina, schimba temperatura sau luminozitatea culorilor doar printr-o simpla comanda vocala.

MUE4105GL

Fisa cu date

Dimensiuni
16.2 x 16.2 x 47.9 mm
Putere
W (42×0.5W/LED Model)
Pachetul contine
1x Mi Lamps 1S, 1x Adapter, 1x User Manual
Luminozitate
30 - 520 lm
Greutate
800 g
CRI (Color rendering index)
Ra90
Color Temperature Range
2600–5000 k
Durata Viata LED
Aproximativ 25000 h
Conectivitate
Android 4.4, iOS 7.0 or above
Wireless
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz

in avceeasi categorie

10 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.