Plafoniera Xiaomi Mi LED Ceiling Light Smart este un dispozitiv inteligent de iluminare, controlabil prin aplicatie sau vocal. Este perfecta pentru dormitoare sau sufragerii pentru ca este suficient de puternica pentru acoperi incaperi cu suprafete intre 15 si 25m2.

Cu un interval al temperaturii de culoare intre 2700K si 6000K si un indice de redare a culorilor Ra95, plafoniera emana o lumina placuta, reglabila pe placul tau pentru orice situatie.

Plafoniera Xiaomi Mi LED Ceiling Light Smart are urmatoarele caracteristici:

  • interval temperatura de culoare 2700K ~ 6000K;
  • indice de redare a culorilor Ra95;
  • pana la 3100 lumeni;
  • certificare IP50 rezistenta la praf si insecte;
  • durata de viata 25000 ore.

Control prin aplicatie si vocal

Plafoniera Xiaomi Mi LED Ceiling Light Smart face parte din ecosistemul Mi Home dar poate fi controlata si prin aplicatia Yeelight. Seteaza reguli inteligente pentru a-ti face viata mai usoara: de exemplu, seteaza pornirea plafonierei in sufragerie atunci cand usa de la intrare se deschide (miscare detectata prin senzorii de miscare sau cei de usa si fereastra).

Plafoniera Xiaomi Mi LED Ceiling Light Smart se poate conecta la asistenta Google, Alexa si Apple Homekit pentru a o putea controla vocal.

Functii inteligente

Functiile sale sunt diminuarea si reglarea temperaturii culorii, nivelul de luminozitate si temperatura culorii. Toate acestea pot fi ajustate in functie de nevoile si starile tale si poti crea ambianta perfecta pentru orice situatie si incapere.

Mod "Lumina zi" si "Lumina Lunii"

Modul „Lumina zi” iti va oferi lumina naturala si puternica de care ai nevoie, indiferent daca alegi lumina calda sau rece.

Modul „Lumina lunii” este ideal pentru utilizarea in timpul noptii pentru ca iti ofera o lumina placuta, confortabila  pentru ochii obositi, cu o intensitate luminoasa intre 0.3 si 120 lm si o culoare de temperatura de 2700K.

Culori excelente

Datorita valorii indicelui de redare a culorilor Ra95, plafoniera Xiaomi Mi LED Ceiling Light Smart reflecta cu acuratete culorile ca si cand ar fi fost lumina naturala, astfel, te vor surpinde culorile puternice si adevarate ale camerei si obiectelor din jur.

Certificare IP50

Avand certificare IP50, capacul si corpul plafonierei sunt in asa fel integrate, incat impiedica praful si insectele sa patrunda in interior, ramanand curata si clara pentru mai mult timp pentru o lumina uniforma.

Design elegant si curat

Plafoniera Xiaomi Mi LED Ceiling Light Smart are un design elegant si curat, se potriveste oricarui stil de camera si avand o greutate de doar 2.4 kg, se instaleaza rapid si usor.

 

BHR4118GL

Fisa cu date

Dimensiuni
45 x 45 x 6.6 cm
Bluetooth
v4.2, BLE
Compatibilitate
Android 4.4+ si iOS 9.0+
Material
ABS, plastic
Functii
control temperatura culoare si luminozitate, comanda vocala, asistenta Google, Alexa si Apple Homekit
Putere
45W
Luminozitate
3100 lumeni
Greutate
2.4 kg
Caracteristici
LED, Indice De Redare Culori Ra 95, certificare IP50 (rezistenta la praf si insecte)
Color Temperature Range
2700K - 6000K
Durata Viata LED
~ 25000 ore
Voltaj
100–240V, 50/60Hz, Max 0.5A
Conectivitate
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Control prin aplicatie
Da, Mi Home App si Yeelight, Comanda Vocala, Asistenta Google, Alexa Si Apple Homekit
Temperatura Operare
-10°C ~ +40°C

in avceeasi categorie

10 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.