Descriere Produs

Pentru a avea o stare de sanatate ridicata trebuie sa respiri un aer cat mai proaspat si mai putin poluat. Insa atingerea acestui obiectiv este o adevarata provocare daca traiesti intr-un oras aglomerat, cu mult trafic si cu santiere de constructii la tot pasul.

 

Tocmai de aceea, ai nevoie in locuinta de un aparat precum Xiaomi Mi Pro H pentru purificarea aerului. Filtrul HEPA Antibacterian cu care este dotat dispozitivul te ajuta sa-ti transformi casa intr-un mediu mult mai sanatos in care tu si familia ta puteti respira aer mai curat si proaspat.

Filtrul HEPA Antibacterian:

  • 3 niveluri de filtrare
  • filtru principal
  • HEPA H13
  • carbune activ catalitic
  • neutralizeaza 99,97% dintre bacterii, germeni, particule de 0,3, polen sau praf
  • purificare profunda de 360 grade

3 niveluri de filtrare

Filtrul HEPA Antibacterian pentru Purificator aer Xiaomi Mi Pro H ofera o eficienta ridicata datorita filtrarii in 3 niveluri printr-un filtru primar, filtru HEPA H13 si carbune activ catalitic. Astfel, accesoriul are o eficienta de 99,97% si neutralizeaza bacterii, germeni, particule de 0,3 μm precum si alergeni (polen sau praf). Forma cilindrica permite o pufiricare profunda de 360 grade cu efect complet.

Filtrul suplimentar de carbune activ are rolul de a elimina mirosurile neplacute, ca de exemplu formaldehida, toluenul si alte gaze daunatoare.

Monitorizare in timp real

Se recomanda inlocuirea filtrului la fiecare 3-6 luni, in functie de gradul de utilizare. Utilizeaza aplicatia Mi Home pentru a monitoriza starea filtrului in timp real.

BHR4282GL

Fisa cu date

Dimensiuni
24.9 x 38.4 cm
Compatibilitate
Purificator Aer Xiaomi Mi Pro H
Material
Filtru Principal, Filtru HEPA H13, Carbune Activ Catalitic
Functii
Filtreaza bacterii, germeni, particule de 0,3, polen sau praf
Pachetul contine
Filtru HEPA Antibacterian pentru Purificator aer Xiaomi Mi Pro H
Greutate
1.5 kg
Filtru HEPA
Da

in avceeasi categorie

6 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.