Descriere produs

Purificatorul de aer Xiaomi Mi 3H este foarte eficient in purificarea aerului, are un aspect compact, putand fi integrat in orice stil de design al locuintei.

Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H functioneaza cu 3 nivele de viteza pe care le poti schimba fara probleme pentru a curata 400m³/h intr-un mod silentios si care te ajuta sa economisesti energie: functioneaza cu mai putin de 1Kwh (38W * 24 hours / 1000 = 0.9 kWh)

1.jpg

Purificator aer Xiaomi Mi 3H iti va da in timp real informatii despre calitatea aerului inconjurator si cum sa il imbunatatesti, ca sa te bucuri in permanenta de aer curat, sanatos, proaspat. 


Purificator aer Xiaomi Mi 3H improspateaza aerul din incapere in doar 10 minute si indeparteaza alergenii frecventi precum praful, parul de animale, fumul de tigara sau de lumanare, celulele moarte de par si piele din aer; aerul devine, astfel, mai usor de respirat, in special pentru persoanele care sufera frecvent de alergii.


Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H poate fi controlat cu aplicatiile Google Assistant, Alexa si Mi Home.

Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H are un ecran OLED pe care il poti atinge pentru a seta modul de lucru si pentru a putea afla starea calitatii lui si a aerului inconjurator in timp real.


Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H functioneaza cu un proces avansat de filtrare in trei etape.

Purificatorul de Aer Xiaomi Mi 3H este capabil sa atenueze efectul oricaror elemente care iti pot pune in pericol sanatatea: de la par, polen si praf la alergeni periculosi precum PM2.5 si formaldehidele.

Primul strat al filtrului HEPA al Purificatorului de Aer Xiaomi Mi 3H (prefiltrul pentru animale de companie) elimina particulele mari, cum ar fi parul și praful.

Al doilea strat al filtrului HEPA al Purificatorului de Aer Xiaomi Mi 3H inlatura particulele de dimensiuni la nivelul micronilor.

Al treilea strat al filtrului Purificatorului de Aer Xiaomi Mi 3H (filtrul de carbon) absoarbe substantele nocive corpului tau precum formaldehida imbunatatind vizibil calitatea aerului din camera in care il folosesti

FJY4031GL

Fisa cu date

Dimensiuni
52 X 24 X 24 Cm
Compatibilitate
Compatibil Android, IOS
Functii
Automatic Mod, Sensor Luminos Cu OLED Display, Sleep Mod, Mod Favorit, Reglarea Vitezei De Ventilatie
Putere
38 W
Senzori
Senzor Cu Laser Pentru Particule, Senzor Temperatura Si Umiditate
Display
tactil, OLED
Greutate
4.8 Kg
Caracteristici
Recomandat Pentru Suprafete Pana La 48 Mp; Capacitate De Purificare A Aerului 400 M3/H
Conectivitate
WiFi Connectivity: IEEE 802.11 B/G/N2.4GHz
Culoare
Alb

in avceeasi categorie

6 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.