Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro utilizeaza Tehnologie WiFi 802.11n pentru amplificarea stabila si rapida a semnalului.

Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro -

  • asigura o rata de transfer de pana la 300 Mbps
  • functioneaza cu procesor MT7628K -580MHz, ROM 2MB, Ram 8MB
  • are 2 antene externe pentru amplificarea semnalului WiFi
  • se seteaza foarte usor, cu aplicatia Mi Home
  • suporta conectarea simultana a pana la 24 dispozitive

“Dead-Zone” Killer

Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro extinde semnalul in zonele ramase, de obicei, neacoperite de router. In acest fel, tu nu vei ramane fara semnalul wireless indiferent de locul in care te afli in casa.

2*2 Antene externe

Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro este dotat cu doua antene externe cu tehnologie avansata de conectare si de aceea intreaga suprafata din casa sau birou va avea un semnal Wi-Fi puternic.

Pana la 24 de dispozitive

Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro asigura un semnal Wi-fi stabil si puternic pentru maximum 24 de dispozitive conectate in acelasi timp.

Configurare usoara

Conexiunea dintre Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro si router poate fi configurata cu usurinta prin intermediul aplicatiei Mi Home. Lucrurile devin si mai usoare daca routerul este Xiaomi.

Plasament flexibil

Dupa ce a fost conectat cu un router, Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro poate fi inchis sau pornit in functie de nevoile tale. Si de fiecare data cand este utilizat, Amplificatorul Xiaomi Wi-Fi Range Extender Pro asigura un semnal Wi-fi de calitate.

DVB4235GL

Fisa cu date

Dimensiuni
80 X 54 X 70mm
Putere
2.4GHz, Pana La 300Mbps
Protocol Wi-Fi
IEEE 802.11b/G/N
Input
100-240V/0.35A
Memorie interna
2MB
Caracteristici
2 X Antene Externe

in avceeasi categorie

2 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.