Scooterul electric Xiaomi Mi Essential te ajuta sa depasesti cu brio blocajele in trafic si sa fii mereu in siguranta. E usor sa te bucuri de fiecare calatorie cu scooterul electric Xiaomi Mi Essential, fie ca te indrepti spre job, spre liceu, spre casa, sau te plimbi prin parc.

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential este recomandat pentru varste cuprinse intre 14-50 ani, statura 120-200 cm, greutate utilizator: maxim 100 kg. Conform legislatiei in vigoare persoanele sub 16 ani sunt obligate sa poarte casca de protectie.

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential are in dotare roti pneumatice de 8.5” care iti ofera o calatorie comoda, are E-ABS + discuri de frana asa ca vei putea frana intotdeauna in cea mai scurta distanta posibila si ofera o autonomie de 20km. In plus, la 12 kg, scooterul nu este foarte greu, astfel ca poate fi utilizat in orice situatie.

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential

  • autonomie 20 km
  • viteza maxima 20km/h
  • pliere in 3s
  • roti pneumatice de 8.5”
  • display multifunctional
  • cadru din aliaj de aluminiu
  • E-ABS + discuri de frana

Design simplu, cadru usor

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential se adreseaza oamenilor care prefera lucrurile simple si usoare. Pentru realizarea acestui vehicul s-a folosit un cadru din aliaj de aluminiu cu densitate scazuta si rezistenta mare, folosit in special industrial aerospatiala. Astfel s-a obtinut un scooter ce cantareste doar 12kg, foarte usor de transportat.

Design minimalist

De fiecare data cand il folosesti te vei simti plin de viata, in vreme ce alti oameni te vor invidia pentru noul vehicul.

Pliere in 3 secunde

Datorita designului structural ingenios, scooterul electric Xiaomi Mi Essential poate fi pliat in numai 3 secunde. Pliat, vehiculul masoara numai 49cm ceea ce inseamna spatiu redus de depozitare fiind, totodata, si usor de transportat.

Conexiune inteligenta pentru deblocarea de noi functii

Conecteaza scooterul electric Xiaomi Mi Essential la telefonul mobil prin intermediul aplicatiei Mi Home pentru a verifica informatiile legate de calatoriei, nivelul bateriei sau actualizarea softului.

Usor si elegant, performanta ridicata

Putere maxima 500W

Unghi urcare 10%

Viteza maxima 20km/h

Trei moduri de viteza: rapid, mediu sau incet, depinde de tine

  • Mod pedestru: 5km/h
  • Mod standard: 15km/h
  • Mod sport: 20km/h

Bateria lithium de capacitate ridicata ofera o autonomie de 20km.

Sistem nou de recuperare a energiei

Sistemul kunetic de recuperare a energiei (KERS) a fost imbunatatit din toate punctele de vedere. Cand franeaza sau se elibereaza acceleratia in timpul condusului, conversia energiei s-a eficientizat, astfel ca durata de viata a bateriei a crescut.

O singura apasare a franei, activeaza ambele sisteme de franare pe fata si spate

Scooterul electric Xiaomi Mi Essential este dotat cu un sistem E-ABS (Anti-lock Bracking System, sistem care impiedica blocarea rotilor) pe roata din fata si cu un disc de frana generos pe roata din spate. Ambele se activeaza in acelasi timp, scurtandu-se distanta de franare, iar conducerea devine mai sigura.

O noua generatie de cauciucuri pneumatice de 8.5"

Rezistenta cauciucului la penetrare si robustetea au fost imbunatatite semnificativ. In plus, anvelopele sunt antiexplozie ceea ce aduce un plus de siguranta si de confort in timpul calatoriei. Chiar si atunci cand drumul nu este de cea mai buna calitate condusul scooterului electric Mi Essential este lin.

Stop generos

Noul stop asezat pe aripa rotii din spate este mai mare astfel incat vei fi observat mai rapid de ceilalti participanti in trafic pentru ca tu sa poti calatori in siguranta si in timpul noptii.

Far imbunatatit

Farul nou de 2W lumineaza pe o distanta de pana la 10m. Fascicolul de lumina este proiectat sub linia privirii astfel incat sa ofere un plus de vizibilitate.

Benzi reflectorizante pe fata, partile laterale si pe spate

Scooterul electric Mi Essential este dotat cu benzi reflectorizante pe fata, spate si partile laterale pentru ca tu sa fii mai vizibil pe timp de noapte si sa poti calatori in siguranta.

FBC4022GL

Fisa cu date

Dimensiuni
114 x 43 x 108cm
roti 8.5"
Material
Aliaj de aluminiu
Pachetul contine
Scooter Electric Xiaomi Mi Essential, adaptor, cheie hexagonala, 5 suruburi, manual de utilizare
Display
Multifunctional
Greutate
12 kg
Autonomie
Distanta maxima parcursa: 20km
Timp incarcare completa
3.5 ore
Viteza maxima
20km/h
Greutate maxima
100kg
Putere motor
250W (putere maxima 500W)
Unghi Urcare
Unghi urcare: 10°

in avceeasi categorie

4 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.