• -50,00 lei

Descriere produs

Datorita sistemului sau inovativ plant bionics, filtrul Aspiratorului Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate absorbi automat apa astfel incat sa pastreze o cantitate suficienta de lichid. De asemenea, Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU are mod simplu de stergere a prafului, mod simplu de spalat pe jos, multi stergere de praf si multi spalat pe jos, pentru o curatare eficace a podelei.

Alegere inteligenta a zonei de curatat


Prin intermediul aplicatiei mobile poti stabili o zona de curatat, sau evitat si o tinta, iar Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va inregistra automat o harta a locului din care trebuie sa inlature murdaria si impuritatile.
Laser LDS 


Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va scana incaperea cu ajutorul laserului LDS, va crea o harta apoi va naviga prin intreaga casa si va sti intotdeauna unde se afla.


Control electronic inteligent a rezervorului de apa


Dupa ce a terminat de spalare umeda cu mop, Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU va incepe sa curate pe modul uscat si pardoselile din lemn, parchet si parchet laminat.Putere de aspirare 2100Pa
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate aspira murdaria, praful ascuns sau chiar obiecte mai mari precum firimituri, resturi de mancare, chiar si cerealele de la micul dejun scapate pe mocheta, covor, pardoseala. 
Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU se strecoara pe sub pat, navigheaza in jurul mobilei, in toate colturile camerei si in alte zone greu accesibile pentru a elimina orice urma de praf.

Trece peste obstacole de pana la 2cm


Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU poate depasi cu usurinta orice obstacole de pana la 2 cm inaltime, ca de exemplu pragurile obisnuite ori lucruri precum cablurile care ii apar in cale.


Se duce automat la statia de incarcat si reia apoi curatenia


Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU are autonomie de pana la doua ore, dupa care se intoarce automat la statia de incarcare. Odata bateria incarcata Aspiratorul Viomi Robot Vacuum V2 Pro EU reia curatenia din punctul in care s-a oprit.

367108

Fisa cu date

Dimensiuni
35 x 35 x 9.45cm
Compatibilitate
Functioneaza Cu Aplicatiile Mi Home, Google Home Si Amazon Alexa
Tip baterie
Li-Ion, 3200 MAh
Functii
Aspirare, spalare
Pachetul contine
Aspirator, Statie De Incarcare, 2 In 1 Rezervor Apa, 2 In 1 Rezervor Praf, 2 Perii Laterale, Mop Pentru Spalare, Mop Pentru Uscare
Senzori
Anti-cadere
Greutate
3.6kg
Autonomie
Pana la 120 minute
Nivel Zgomot
69-76 dB
Control prin aplicatie
Da, Mi Home. iOS si Android
Wireless
Da
Culoare
Negru
Suprafata de curatare
100-150 m2
Filtru HEPA
Da
Presiune aspirare
2100Pa
Capacitate recipient apa
0.55 l
Putere motor
33 W
Capacitate colectare praf
0.55 l

in avceeasi categorie

4 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.