Descriere produs

Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro este un dispozitiv inteligent ce te face sa te simti mai bine si mai sanatos la tine acasa. Este ideal pentru camerele cu o suprafata intre 35 - 60 m², asa ca il poti amplasa in sufragerie sau chiar pe hol, pentru ca are o capacitate de purificare a aerului de 500m3/ ora. Aparatul poate fi pornit chiar si in camerele de dormit pentru ca in Modul Noapte nivelul de zgomot este de doar 39 dB.

Dispozitivul are un sistem excelent de filtrare a aerului in patru etape. Nu doar ca va improspata aerul ci va elimina din el atat virusurile si bacteriile cat si mirosurile neplacute.

Purificatorul de aer Viomi este realizat din materiale de calitate, are un design ergonomic si elegant, ocupa putin spatiu si se potriveste in orice tip de interior.

Verifica si controleaza calitatea aerului in casa prin intermediul aplicatiei mobile oriunde si oricand. Fii sigur ca cu ajutorul purificatorul de aer Viomi Smart vei putea respira aer proaspat si curat in fiecare zi, in casa ta.

Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro are urmatoarele caracteristici:

  •  filtrare in 4 etape (nylon, filtru HEPA, filtru de carbon activ si lampa UV)
  •  recomandat pentru camere de suprafete intre 35-60m2
  •  nivel de zgomot de 39 dB
  •  control prin aplicatia MI Home
  •  dispozitiv antitantari
  •  design ergonomic si elegant

Filtrare a aerului in 4 pasi

Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro a fost echipat cu un sistem de filtrare in 4 pasi pentru o purificare maxima a aerului. Primul filtru de nylon retine particulele solide mari. Filtrul HEPA cu ioni de argint si cupru garanteaza protectia impotriva microorganismelor. Filtrul de carbon activ opreste substantele daunatoare si nu in ultimul rand, aerul este filtrat prin intermediul razelor ultraviolete pentru eliminarea eficace a bacteriilor si virusurilor.

Control la distanta prin aplicatiei mobile

Simplu si confortabil, Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro poate fi controlat prin intermediul aplicatiei Mi Home. Odata descarcata si instalata pe telefonul mobil, aplicatia iti permite sa pornesti dispozitivul, sa-i schimbi viteza sau chiar sa verifici starea filtrelor ori sa repari purificatorul.

Mod Automat

Dispozitivul are incorporati diversi senzori care ii permit sa controleze cat mai exact calitatea aerului, inclusiv de odor si infrarosu. Daca este detectata o contaminare, Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro va ajusta automat nivelul de purificare in functie de masuratorile sale.

Mod Noapte

Purificatorul de aer Viomi Pro mentine un nivel scazut al zgomotului in timpul functionarii de doar 39 dB in modul Noapte. Asta inseamna ca poti dormi linistit in timp ce dispozitivul functioneaza in continuu pentru ca tu si familia ta sa respirati aer curat si proaspat.

Datorita nivelului scazut de consum de energie electrica, poti lasa aparatul sa functioneze intreaga zi.

Design ergonomic

Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro este ideal pentru incaperire mari, multumita design-ului ergonomic ce ii permita sa fie plasat oriunde. Dispozitivul garanteaza eficacitatea purificarii aerului in incaperi de pana in 60 m², ceea ce-l face perfect pentru birouri, dormitoare dar si pentru sufragerii de mari dimensiuni sau holuri.

Purificare deplina pentru a indeparta virusurile si germenii

Purificator aer Viomi Smart Air Purifier Pro indeparteaza formaldehidele si anihileaza virusurile si germenii daunatori.

Comutator antitantari

Prin intermediul comutatorului special poti transforma lampa UV intr-un dispozitiv antitantari.

Filtru integrat

Usor de instalat si inlocuit.VXKJ03

Fisa cu date

Dimensiuni
65.7 x 32 x 32 cm
Functii
Automatic mode Night mode Air quality sensor Ionization UV lamp
Pachetul contine
Purificator aer Viomi Smart, filtru, cablu de alimentare, manual de utilizare
OS
Compatibil Android, IOS
Senzori
Air quality sensor, IR sensor smell sensor
Display
LED
Greutate
9.5 kg
Caracteristici
Recomandat pentru suprafete pana la 35-60 mp; capacitate de purificare a aerului 500m3/h
Conectivitate
WiFi
Nivel Zgomot
39 dB
Control prin aplicatie
Mi Home
Culoare
Alb

in avceeasi categorie

4 alte produse in aceeasi categorie:
Product added to compare.